Plast
GP Metal logo

GENBRUG AF PLAST

Der er fokus på den cirkulær økonomi i forhold til genanvendelse af plast.  GP Metal & Plast har været en aktiv aktør i den cirkulære økonomi i mere end 70 år, særligt i forbindelse med genvinding af jern, metaller, kabler, batterier m.m., men tidligere også inden for plast.


Når plast indgår i den cirkulære økonomi spares miljøet for 1,8 kg CO2 for hvert kg plast, der genanvendes. I Danmark har vi traditionelt brændt en stor del af vores affalds plast på forbrændingsanlæg, eller eksporteret det til lavtlønslande, hvor det er blevet sorteret eller brændt.


Både i Danmark og i EU er det et øget fokus på lokal genanvendelse af gode råvarer, til gavn for miljøet og økonomien. GP Metal & Plast vil fremover være en del af værdikæden inden for recirkulering af plast og har derfor investeret i et anlæg til neddeling af forskellige plasttyper.


Læs mere om hvilke plasttyper vi modtager herRing til GP Metal & Plast

+45 43 96 09 49


Skriv til GP Metal & Plast

gp@gpmetal.dk

Genbrugsmaterialer med værdi

GP Metal & Plasts kernekompetence er miljømæssig korrekt håndtering af genanvendelige rest produkter fra industri, håndværk, nedrivning, kommuner, boligforeninger og private.


Åbningstider

Mandag-Torsdag 07.00-15.30

Fredag                     07-00-14.00

Lørdag-Søndag    Lukket